Nouschka†

 

Blog Wandeling NW (7)

Narize Amoenja van Muskyteira

Geslacht: Teef
Geboren: 12-11-2002
NHSB: 2415498
vWD: –
ENM: –
Patella Luxatie: Goed (V)
Erfelijke oogziektes: –
Schofthoogte: 36,5 cm
Eig.: L.M.Adams

Nouschka in drie woorden:
Werklustig, ietwat gevoelig, levensgenieter

Op 12 november 2002 werd Nouschka geboren te Obdam, ons allereerste kooikerhondje. Ze kwam ter wereld onder de naam Narize Amoenja van Muskyteira. Op 4 januari 2003 hebben wij haar mogen ophalen bij fokster. Dat een hond je zoveel plezier, vrolijkheid en liefde kan geven ben ik na ruim 12 jaar met dit dametje in ons midden inmiddels wel achter.

Met Nouschka heb ik diverse cursussen doorlopen, waarvan behendigheid toch wel de grote favoriet is geweest. 6 jaar lang hebben we met veel plezier elke donderdagavond behendigheid gevolgd, wegens mijn studie in Wageningen heb ik de training helaas moeten opgeven.

Nouschka is een hond met echt een eigen karaktertje, af en toe een echt tutje zoals wij het noemen. Vies worden liever niet en als iets eng is of ik vertrouw het niet dan loop ik er wel met een grote boog omheen. Ze staat altijd aan je zijde en is echt een maatje waar je op kan vertrouwen. Inmiddels is Nouschka 12.5 jaar oud, maar zeker nog geen oude dame! Ze kan nog heerlijk genieten van grote wandelingen en lekker luieren in het zonnetje.

Nouschka in beeld

CONTACT