Finn Two

VHNK Clubwinnaar 2015

Nederlands Kampioen 2015

DCK Clubwinnaar 2015

Nederlands Jeugdkampioen 2014

Benelux Jeugdwinner Nederland 2014

Bundessieger 2014

Finn Two

Friendly Finn Two van het Runxputtehof

Geslacht: Reu
Geboren: 30-03-2013
NHSB: 2918696
vWD: Vrij
ENM: Drager
Patella Luxatie: Goed (V)
Erfelijke oogziektes: Vrij
Schofthoogte: 42 cm
Eig.: R.M.S. Schoorl-Franken
Med.-eig.: L.M. Adams

Finn Two in 3 woorden:
Charmeur, een echte allemansvriend en soms een tikkeltje ondeugend

Finn Two, vernoemd naar zijn illustere overgrootvader Finn, woont samen met zijn vader Matisse (Janvier Matisse van ’t Swijnckel) en zijn opa Cezanne in het prachtige Julianadorp bij Renée Schoorl-Franken. Finn Two kan worden omschreven als een ontzettend lieve, open en sociale hond die zich bij iedereen thuis voelt. Hij vindt het heerlijk om te ravotten in de tuin, soms met zijn pa en als die geen zin heeft om mee te doen vermaakt meneer zich uitstekend zelf met het zoeken van ontsnappingsmogelijkheden uit de tuin.

Finn Two gaat ook regelmatig mee op show, waar hij zich ook prima kan gedragen. Op zijn eerste show waren de verwachtingen niet al te hoog, maar wist meneer het meteen tot Beste van het Ras te schoppen. Dit succes smaakte natuurlijk naar meer! Hierna volgden nog vele goede resultaten waar wij ontzettend trots op zijn. Als hoogtepunt te noemen zijn Best In Show Junior overwinning op de Beneluxwinner in Rotterdam (2014), waar hij ruim 90 honden in de voorselectie achter zich liet.

Finn Two is beschikbaar als dekreu en voldoet volledig aan alle eisen die de rasvereniging hiervoor heeft opgesteld. Finn Two is alleen beschikbaar voor teefjes die volledig zijn getest volgens de regels van de Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje. Mocht u als fokker interesse hebben om Finn Two te gebruiken als dekreu dan kunt u contact met ons opnemen.

Showsshows finntwo

Finntwo in beeld

CONTACT

stamboom finntwo 001