Jeppe

Nederlands Jeugdkampioen 2015

 Benelux Jeugdwinner Nederland 2015

Jeppe

Ayden Bente van ’t Wiegelveen

Geslacht: Reu
Geboren: 02-05-2014
NHSB: 2964304
vWD: Vrij
ENM: Vrij
Patella Luxatie: –
Erfelijke oogziektes: –
Schofthoogte: 41 cm
Eig.: L.M.Adams

Jeppe in drie woorden:
Always happy, werklustig en eigenwijs

Sinds de komst van Nouschka in ons gezin heb ik ook contact gekregen met de eigenaresse van haar vader (Bruno van de Spoorkant): Renee Schoorl-Franken. Bruno van de Spoorkant is de vader van een, voor mij persoonlijk, hele bijzondere lijn met kooikers die stuk voor stuk mijn hart hebben gestolen: dochter en zoon Nouschka en Cezanne, kleinzoon Matisse en achterkleinkind Finn Two. Ontzettend lief, altijd vrolijk en een tikkeltje eigenwijs. Een lijn die ik graag met de komst van een reu zou willen voortzetten. Toen zich in het voorjaar van 2014 de kans voordeed om in aanmerking te komen voor een pup uit de combinatie van Matisse samen met een geweldig mooie en heel speciale dame Bente, wist ik dat dit het nest zou zijn waaruit mijn tweede kooikerhondje geboren zou worden.

Op 2 mei 2014 werd Jeppe geboren onder de naam Ayden Bente van ’t Wiegelveen. Eind juni hebben wij hem mogen verwelkomen in ons gezin. Jeppe ons vrolijke kereltje, niet voor niets doet hij ons denken aan een heel bekend nummer: “I’m so Jeppie”. Sinds de dag dat hij in ons gezin is gekomen genieten we met volle teugen van dit blije kereltje, soms hier en daar nog een tikkeltje ondeugend!

Vanaf juni 2016 zal Jeppe (mits alle gezondheidsuitslagen in orde zijn) beschikbaar zijn als dekreu voor geschikte en volledig geteste teefjes.

Showsshows jeppe

Jeppe in beeld

Stamboom

Stamboom Jeppe

CONTACT